ÚLTIMES NOTÍCIES

Ix a concurs l’ampliació de la ret ciclista de la ciutat de Valéncia

L’Ajuntament de Valéncia ha tret a concurs l’eixecució de les obres d’ampliació de la ret ciclista 2015 en un presupost de prop d’un milló d’euros, en IVA inclós, i un determini d’eixecució de cinc mesos.

Segons l’anunci publicat hui en el Bolletí Oficial de la Província (BOPV), el concurs es tramita de forma ordinària i per procediment obert i el presupost base de licitació és de 957.996 euros.

Els interessats podran presentar les seues ofertes durant els pròxims 26 dies naturals, i estaran obligat a mantindre la seua proposta durant un determini màxim de dos mesos des del dia següent a l’apertura de les proposicions.

Per una atra part, l’Ajuntament de Valéncia també ha tret a licitació l’eixecució de l’obres de construcció del carril bici en Carrera de Malilla. El presupost base de licitació és de 184.350 euros (IVA inclós) i el determini d’eixecució dels treballs serà de tres mesos, segons la resolució publicada hui en el Bolletí Oficial de la Província.

Este concurs es tramita també de forma ordinària i per procediment obert, i els interessats tindran 26 dies naturals a partir d’hui per a presentar les seues ofertes.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: