ÚLTIMES NOTÍCIES

Valéncia comença a repartir l’abonament per a que els menors d’11 anys viagen debades en l’EMT

Este dilluns s’entregaran les primeres targetes de l’Abonament Infantil que ha posat en marcha l’Empresa Municipal de Transports (EMT). Ademés, des d’este mateix divendres ya es pot descarregar el formulari de solicitut que es deurà entregar en les oficines d’atenció al client de l’entitat.

L’Abonament Infantil és un títul dirigit als chiquets i chiquetes menors d’11 anys que estiguen empadronats al menys des de fa sis mesos en la ciutat de Valéncia. Els beneficiaris tindran una targeta Móbilis personalisada en foto i que permetrà viajar debades en tota la ret de l’EMT. El seu cost és de 5 euros i des de l’Empresa Municipal de Transports s’espera que puguen beneficiar-se 38.324 menors.

En la ciutat de Valéncia hi ha 81.896 persones menors d’11 anys, segons les últimes senyes del padró municipal, d’els que 43.572 tenen entre 0 i 5 anys, per lo que ya poden viajar de manera gratuïta en l’autobús sempre i quan ho facen acompanyat d’una persona adulta (dos menors per adult).

Este nou abonament social ve a sumar-se a atres títuls com l’Abonament Or, Bono Jove o En Tu. El regidor de Movilitat ha mostrat, a través d’un comunicat, la seua satisfacció per l’arribada d’este nou títul, ya que permetrà regularisar la situació de molts menors. Ademés, també ha volgut destacar la importància a nivell educatiu de la nova targeta, ya que “des de la infància els chiquets i chiquetes podran descobrir les ventages del transport públic urbà colectiu”.

Les persones interessades en l’Abonament Infantil deuen aportar en les oficines d’atenció al client de l’EMT (en la UPV, estació de Colón i en les oficines centrals de la plaça de Correu Vell) la solicitut, fotocòpia del DNI, llibre de família i foto vàlida.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: