ÚLTIMES NOTÍCIES

Torrent informa sobre cóm previndre els robaments agraris als agricultors locals

L’Ajuntament de Torrent en colaboració en el Grup Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta i el Consell Agrari Municipal va organisar la charrada informativa “Prevenció de les substraccions i robaments en l’àmbit agrari”. L’objectiu és orientar als llauros en la prevenció d’estos delictes i explicar les accions que està portant la Guàrdia Civil per a acabar en ells.

És la primera volta que s’organisa una charrada d’orientació per a llauradors, sobre furts, en presència de la Guàrdia Civil. Davant este problema, l’Ajuntament de Torrent està molt conscienciat que cal formar als llauradors. L’alcalde Jesús Ros, que va assistir a la charrada, va confirmar “que la situació és de suma importància i que els llauradors tenen que estar informats i en contacte permanent en totes les accions que està realisant la Guàrdia Civil”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: