ÚLTIMES NOTÍCIES

S’incendia una fàbrica de residus de paper en Alboraya

EFE

Unitats de Bombers de Valéncia treballen en l’extinció d’un incendi que s’ha iniciat cap a les 17.13 hores d’este dilluns en una fàbrica de residus de paper en la localitat valenciana d’Alboraya, situat en el polígon del municipi, i que es troba ya controlat, segons ha informat el Consorci Provincial d’este cos.

El fòc s’ha iniciat en dos contenidors que es trobaven en un descampat d’una nau industrial, situada en el carrer dels Calderers del polígon d’este municipi, i que contenien material sobrant de matalafs i una prensa que contenia oli.

Fins al lloc s’han traslladat quatre dotacions de Bombers de la província de Valéncia, des dels parcs de Moncada, Paterna i Burjassot, i dos vehículs del cos de Valéncia. El fòc es troba controlat, encara que els efectius seguixen treballant en la zona, segons han senyalat les mateixes fonts.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: