ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Ajuntament de Paterna grava la nova versió de l’Himne de la Cordà

L’Ajuntament de Paterna ha gravat la nova versió de l’Himne de la Cordà que s’estrenarà durant les pròximes Festes Majors per a garantisar la igualtat de gènero en la lletra que compon esta peça musical en honor a la cultura del fòc i a la figura dels tiradors/es.

La gravació va tindre lloc el passat divendres de nit en l’Auditori Antonio Cabeza durant l’ensaig de la banda del Centre Musical Paternense, que es va encarregar de la música baix la direcció de José Vicente Escrig, mentres que el tenor paterner de la banda, Francisco Codert va posar la veu d’esta nova versió.

La gravació va contar en l’assistència de l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, que varen estar acompanyats, entre uns atres, del compositor de l’himne, el paterner Pablo Sánchez Torrella, el president del Centre Musical Paternense, Vicente Agustí i la presidenta de la Federació Intercomparses, Mª Àngels Salvador.

La nova peça manté la mateixa música i els canvis sol han afectat a la lletra, intercanviant les paraula “homens” per “poble”, cadascuna de les tres voltes en les que apareix en l’himne, junt en l’ajust dels temps verbals necessaris.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: