ÚLTIMES NOTÍCIES

Museros demana ajuda a la Diputació per a desdoblar la carretera que travessa el municipi

L’alcaldesa de Museros, Cristina Civera, ha solicitat ajuda a la Diputació de Valéncia per a agilitar el proyecte de desdoblament de la CV-32 al seu pas pel municipi, lo que provoca importants problemes de tràfic tant en els accessos com en l’interior d’este municipi de més de 6.000 habitants en l’Horta Nort.

L’alcaldesa ha aprofitat la reunió en el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, per a traslladar-li un dels proyectes més importants en els que treballa l’Ajuntament de Museros, el cost del qual ascendix als 400.000 euros. Rodríguez, per la seua banda, s’ha mostrat obert a estudiar la possibilitat de participar en el proyecte, tenint en conte que les competències en la carretera perteneixen a atres administracions.

El president de la Diputació entén la urgència en la que l’equip de govern de Museros pretén actuar per a descongestionar el tràfic en el municipi, per això no tanca la porta a una possible aportació a través d’un conveni singular que servixca a l’ajuntament per a iniciar les obres d’una nova rotonda per baix de la CV-32, en l’antiga carretera de Barcelona.

Esta actuació, que supondria la culminació de la primera fase d’un proyecte que es va iniciar fa 10 anys, en la construcció d’un túnel i una avinguda, uniria la circumvalació de Museros, acabaria en el punt mort generat entorn a una menuda rotonda “molt perillosa”, segons l’alcaldesa, i milloraria l’eixida a Massamagrell, Albalat, Foyos i la V-21, descongestionant el tràfic que en l’actualitat soporta el municipi.

Cristina Civera, que va mostrar a Jorge Rodríguez el seu agraïment pel tracte rebut i les actuacions del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles en Museros, va aprofitar la visita al president de la Diputació per a invitar-li a la inauguració del nou frontó municipal, que tindrà lloc a principis del més de juliol.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: