ÚLTIMES NOTÍCIES

La Generalitat gasta 34.000 euros en un vídeo promocional

El Govern valencià ha gastat 34.000 euros en la producció d’un vídeo, baix el títul, ‘#orgullvalencià’, en el que es vol “reformar” la image de la Comunitat Valenciana i “superar eixa hipoteca reputacional vinculada a la corrupció i balafiament” en la que se l’ha lligat “durant tants anys”.

Aixina, ho han explicat este dilluns el president i la vicepresidenta, Ximo Puig i Mónica Oltra, despuix de proyectar-se este vídeo, elaborat per dos productors valenciaans, en un acte celebrat en el Palau de la Generalitat i al que ha assistit el Consell en ple.

La proyecció comença en una veu en off en la que conta cóm “durant anys alguns pensaven que calia fer coses molt grans per a demostrar que érem grans, tot ben gran i buit i per a fòra”, es narra en el vídeo ilustrat en una image del circuit de Fòrmula 1, de l’Àgora i de l’escultura de l’artiste Juan Ripollés que presidix la rotonda d’accés a l’aeroport de Castelló, pero “l’orgull ser ser valencià no necessita ciment, naix directamet de la nostra terra”.

Oltra ha destacat que en la realisació d’este vídeo, que serà distribuït per canal GVA en You Tube i per les rets socials, es vol traure a la Comunitat Valenciana “d’eixe pou de mala image que s’ha exportat en els últims anys de la nostra terra”.

D’esta manera, ha destacat que es busca “canviar els temes de conversació” a partir d’un mensage “curt i molt eloqüent” de que “som un territori de terra fèrtil en tots els sentits; en idees en talent i que és el moment de posar-ho en valor i de recuperar la passió de ser valencians”.

Per això, no han recorregut a actors sino a “gent real i corrent de la nostra terra” que ha participat “de manera voluntària”. “Són una mostra d’energia que mou als valencians en la que esperem que poc a poc recuperem l’orgull de ser valencians”, ha destacat.

Per la seua banda, el president de la Generalitat al final de l’acte ha explicat als periodistes que en esta iniciativa pretén superar eixa “hipoteca reputacional” i “posar de manifest lo que som els valencians, que té més que vore en lo que ensenya este vídeo que en els que ha segut la realitat publicada estos anys”.

“TENIM QUE PROYECTAR-NOS”

“Els valencians som molts més que la corrupció, que el balafiament d’estos anys, som una gent creativa, treballadora, gent honrada”, ha recalcat Puig, que ha defés que “cal posar-ho de manifest”. En eixe sentit, ha apuntat que “necessitem voler-nos i proyectar-nos” i en esta producció es vol “ajudar a proyectar la millor image d’esta terra”.

Per això, ha apuntat que tot i que encara no es dispon de Canal 9 intentaran facilitar-li el vídeo “a tots els mijos” per a “vore si hi ha alguna possibilitat de que tinga la màxima difusió possible”.

En el vídeo han participat, entre uns atres, La Unió Musical Cultural d’Estivella, Trinquet Pelayo de Valéncia, La Nova Muixeranga d’Algemesí, el Museu de la Festa, La Folkifesta, Cooperativa de carlet, la falla Almirant Cadarso-Comte Altea, la Filà Realista d’Alcoy, la Fàbrica Mustang d’Elig, COPAL d’Algemesí, l’Ajuntamnet de Sant Mateu, Celler La Muntanya de Muro d’Alcoy, l’Ajuntamnet de Valéncia, i A” Coworking.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: