ÚLTIMES NOTÍCIES

El Museu de Prehistòria presenta les seues activitats per al més de maig

El Museu de Prehistòria presenta la seua programació per al més de maig, en la que s’inclouen tallers familiars, visites a la carta de les exposicions permanents i animacions llectores infantils.

Entre totes les activitats que oferix, destaca la celebració del Dia Internacional dels Museus el 18 de maig, en visites temàtiques paleofauna, i la Nit Europea dels Museus, el 21 de maig, on es realisaran visites dramatisades, tallers i animacions.

El primer i la tercera fi de semana del més, es portaran a terme els tallers sobre la ciutat romana, i les dos fins de semana restants es dedicaran als patricis i plebeus. Per una atra part, les animacions llectores de la biblioteca infantil del més de maig s’organisen baix el títul “Moltes formes d’alimentar-se, un sol objectiu: menjar”.

Ademés, els dumenges a les 12:00 continuen les visites a la carta a les exposicions permanents. Durant este més es podran visitar les mostres de les Societats Prehistòriques, la Cultura Ibèrica, el Món Romà i la Història dels Diners.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: