ÚLTIMES NOTÍCIES

Uns forners valencians creen u dels pans més sans del món

Després de cinc mesos de proves, investigació, i dur i apassionat treball, Vicent Raimundo i Pep García, forners del “Forn Pasticeria Raimundo”, després de trobar la mescla perfecta, varen conseguir crear u dels pans més sans i autèntics del món: el Pa Aurum.

Per ad això es varen basar en els consells del doctor Hiromi Shinya -pioner en el método de la colonoscopia, qui garantisa que el secret d’una bona salut està en les llavors i en les seues pells-, logrant conseguir les farines i llavors idònees per a reunir-les en les proporcions adequades en un mateix pa, el Pa Aurum, com ells l’han denominat.

Dit pa està compost de 13 farines i 6 llavors. Entre les sis llavors es troben la Quinoa, beneficiosa per a persones celiaques, en un baix índex glucèmic; el Bulgur, una font excelent de fibra dietètica (insoluble, lo que manté la salut de l’intestí i pot disminuir el risc de càncer còlon-rectal); el Sésam, bo per al cor, i la llavor de Rosella, que actua com a calmant nerviós de l’organisme, recomanable per a l’estrés i l’ansietat; entre unes atres.

Per un atre costat, entre les tretze farines es troben la farina de Dacseta, rica en energia i baixa en gluten; de Lli que regula la pressió arterial, ajuda a aprimar i lluita contra els químics causants de tumors cancerosos; de Sorgo, component que lluita contra l’estrenyiment; d’Espelta, en un alt contingut en proteïnes biològiques; de Malta d’Ordi, la qual ajuda a combatre l’insomni; i de Chía, en una gran càrrega energètica que ademés ajuda a combatre els greixos; entre moltes atres farines.

Ademés, per a mantindre totes les seues qualitats, la base de la farina es produïx en un molí de pedra Silex; un procés que no ha canviat ni un pèl en més de 200 anys. Sense calfaments bruscs, ni refinats, ni atres processos comuns en la indústria. A l’estil migeval, fet 100% en Valéncia.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: