ÚLTIMES NOTÍCIES

Velada poètica en honor de la Mare de Deu dels Dolors en la parròquia de Sant Nicolau de Valencia

Demà dimarts, dia 22, a les 19.45 h., Lo Rat Penat celebrarà el tradicional acte poètic en honor de la Mare de Deu dels Dolors, Patrona del Poetes Valencians. Esta velada lliterària, que sempre es realisa el Divendres de Dolors, per coincidencia en les festes falleres, en la seua explosió de festa i alegria, enguany ha aconsellat traslladar l’acte a esta nova data.

Els poetes valencians han rendit històricament homenage a la seua patrona, oferint-li els millors i més sentits versos, tractant sempre de captar la profunditat anímica d’eixos “dolors”, d’eixos sèt punyals clavats en el cor d’una Mare que reflexen el més indecible patiment pel sofriment i la pèrdua del seu Fill.

Lo Rat Penat organisa anualment este acte tan emotiu que va recorrent iglésies i parròquies, i que és una important aportació a la lliteratura en llengua valenciana.

Enguany intervindran: Donís Martin, Elena Casa, Roser Lacruz, Enric Almero, Manuel Lagardera, Josep-Albert Aymemir, Mª Jesús Coves i Ampar Cabrera. El Cor Popular posarà música i presidirà la Regina dels Jocs Florals, Bettina Vöhringer.

L’Iglésia de Sant Nicolau de Valéncia, recentment restaurada, acollirà la velada poètica, i el seu vice-rector, D. Antonio Corbí, serà l’encarregat de glossar l’acte.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: