ÚLTIMES NOTÍCIES

La censura social

És sorprenent, i inclús ofensiu, el radicalisme al qual ha aplegat esta societat que ha perdut el nort. Fa sigles que aparegué una llacra en Europa: l’Inquisició. Qualsevol que no pensara com aquella oligarquia existent entre clero i noblea, era censurat, torturat, eixecutat,… Era el temps en el qual una creència perdia tota la seua validea pels actes de qui la defenia (o dia defendre-la).

Hui en dia, educats en les recialles d’aquell control mental, social i espiritual que suponia aquella inquisició, els fills d’aquells fantasmes seguixen usant les mateixes pràctiques pero en diferents ferramentes.

Els radicals de les diferents opinions socials, s’ofusquen en que la seua opinió prevalga per damunt de les demés. Un Canal 9 que mos seleccionava i manipulava l’informació que mos havia d’aplegar. Una escola que adultera l’història i demés continguts per a conseguir els objectius del governant de marres. Un món manipulador que, més o manco, tots reconeguem que existix, sigam d’esquerre o dretes, creent o cientifistes, rics o pobres,…

El problema és quan este càncer social s’injecta dins de l’estereotip identitari, i se creen mònstruos de la censura escampats com la metralla que danya més que un dispar certer. Aixina hui tenim chicotets censuradors en cada cantó, els quals faran lo possible per a que els verdaders lliurepensadors (els qui són lliures de pensament sense seguir gurús, estereotips o líders) no poden expressar la seua opinió, i aixina eliminar la possibilitat de que la gent se replantege els seus pensaments.

N’hi han ideals tabús que no podràs comentar en públic a no ser que vullgues que te linchen els qui no volen el debat ni gent que pense diferent, puix els han inculcat que soles n’hi ha una veritat correcta, la seua, o que té por a que li qüestionen la seua veritat. El ser creent, sobre tot si eres catòlic o musulmà, donar solucions de recessió forçada per a acabar en este sistema consumista, el no estar d’acort en l’abort lliure, defendre drets humans d’aquells que la societat creu que no ha de tindre’ls, criticar els abusos de la nostra societat en el denominat “tercer món”,… Qualsevol pensament fòra dels estereotips establits serà criticat durament pels qui fan seu dit estereotip incondicionalment i sense posar-ho en dubte.

¿Quàn vorem la fi d’este acossament social a la llibertat d’expressió penses lo que penses? ¿Quàn deixarem de jujar als demés sense mirar els nostres erros? ¿Quàn defendrem el nostre cor i no els valors marcats per uns i pels atres sense la menor vacilació? ¿Quàn serem lliures realment i mos donarem conte de que coartem la llibertat de pensament flamejant la bandera de la llibertat?

Zaït
Escritor, artiste polifacètic, rondaller, creatiu i ideòlec

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: