ÚLTIMES NOTÍCIES

La revista «Lletrafaller» es presenta este dimarts en el Museu de la Ciutat

Puntual a la cita fallera, la revista «Lletrafaller» torna al carrer. Com ve sent habitual, s’ha organisat un acte per a presentar la publicació. En este cas, la presentació del número 9 de «Lletrafaller» tindrà lloc este dimarts, 8 de març, a les 19.315 hores, en el Museu de la Ciutat (Plaça de l’Arquebisbe, núm. 3, de la Ciutat de Valéncia).

En este mateix acte s’entregarà el VIII Premi «Lletrafaller» al Ninot de Més Troque enguany va a parar al ninot de l’artiste Luis Camacho, presentat per la Falla Escalante-Marina.

El Premi «Lletrafaller» al Ninot de Més Tro va nàixer en el número 2 de la revista per a promoure en el món faller “la sàtira a tomba oberta, el sarcasme sense mirar pèl apuntant a objectius immediats i reconeixibles”. El premi es tria entre els ninots presentats al concurs del Ninot Indultat de la JCF. Este concurs des de sempre s’ha centrat en la calitat plàstica dels ninots. “El premi «Lletrafaller» es planteja per tant com un complement al premi oficial, centrant-se en l’atra caent del ninot: la crítica, sense parar esment en l’importància de la falla en que està plantat o en el seu realisme”.

Durant l’acte es podrà adquirir el número VIII de «Lletrafaller», junt a l’extra “LLIBRET DE L’ATRA FALLA DE L’AJUNTAMENT“, editat pel Casal Bernat i Baldoví.

L’acte contarà en la presència de la Fallera Major de Valéncia.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: