ÚLTIMES NOTÍCIES

El valencianisme es concentra en defensa de les senyes d’identitat

Entre 2.500 i 3.000 valencianistes, segons fonts policials, s’han concentrat este matí en la Plaça de la Mare de Déu de la ciutat de Valéncia en defensa de les senyes d’identitat valencianes. L’acte, convocat baix el lema “No a la catalanisació de la cultura valenciana”, s’ha desenrollat en tot moment en un ambient festiu, acompanyat de música de tabal i dolçaina i dels centenars de Real Senyeres que omplien de color la plaça i els seus voltants.

La concentració convocada per diferents entitats culturals i socials valencianistes ha segut un acte d’exaltació de les principals senyes d’identitat del Poble Valencià i de denúncia de la “catalanisació” que patix la cultura valenciana.

L’acte s’ha prolongat durant més d’un hora en discurs i càntics reivindicatius en favor de l’identitat valenciana i contra «l’intervencionisme català». Els assistents han posat el punt i final a l’acte en l’Himne de Valéncia, que ha segut interpretat pel cantant Francisco, el qual ha fet un crida «per la defensa de lo valencià front als atacs que rep per part dels polítics».

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: