ÚLTIMES NOTÍCIES

Dumenges, relats en llengua valenciana

L’Horta Informacio, recuperant l’esperit d’una de les publicacions valencianes més populars durant els inicis del sigle XX, incrementa la seua aposta per la llengua valenciana en la publicació cada dumenge de narracions de destacats escritors valencians.

L’Horta Informacio publicarà tots els dumenges a partir del pròxim 6 de febrer destacats relats de coneguts autors valencians en l’objectiu de fomentar l’us de la llengua valenciana i incrementar la seua presència, habitual en atres seccions de la web com L’Horta Opina, Cultura i Festes o Gastronomia.

L’iniciativa naix en el mateix esperit que el tradicional “El Cuento del Dumenche”, una revista valenciana i en valencià fundada en 1908 per Lluís Bernat i Ferrer, i que des de 1914 fins al seu tancament en 1921 va ser publicada i dirigida per Vicent Miguel Carceller. Es tractava d’una revista d’unes vint pàgines, a on en el seu interior es podien trobar cada semana obres curtes, normalment de gènero teatral, que cada semana contava en la colaboració d’un autor diferent.

En esta nova secció semanal L’Horta Informacio es manté ferma en el seu compromís inicial de ser un mig alternatiu als convencionals, que ademés de complir en les funcions d’un bon mig de comunicacio: informar, educar i entretindre, busca l’empatia del llector, i per ad això continua aumentant la seua oferta de contingut en la llengua pròpia i privativa dels valencians.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: