ÚLTIMES NOTÍCIES

Casal Bernat i Baldoví, Secció de Llengua de la RACV i Jesús Valentín, guanyadors de la Palma Dorada 2016

El Jurat i la Junta Directiva de l’entitat ilicitanista-valencianista Grup Cultural Ilicità Tonico Sansano, des del sur de la Comunitat Valenciana, des d’Elig, ha informat en un comunicat del fallo dels seus prestigiosos GUARDONS anuals ‘PALMES DORADES 2016 AL VALENCIANISME’ que enguany complixen la seua XXXVI edicio i que des de 1980 s’entreguen; i que enguany han recaigut en les següents personalitats i entitats de la Comuntat Valenciana en reconeiximent a sos merits socials, civics i culturals i a les trayectories desenrollades en pro de: la cultura, l’identitat autoctona, la llengua valenciana i sa normativa autoctona, l’historia, l’ investigacio, l’academicisme, el moviment civic, la societat, la lliteratura, Internet, el ciberperiodisme, l’associacionisme jovenil; en definitiva, pel seu intens i demostrat VALENCIANISME:

1.- “PALMA JOVENIL INDIVIDUAL AMBIT AUTONOMIC AL NOU VALENCIANISME JOVE 2016″ Al jove JESÚS VALENTÍN, en reconeiximent a: sa intensa activitat en el moviment jovenil o nou jove associacionisme valencianiste; por sa intensa i gran actividad en Internet, per sa gran llabor destacada en la defensa i promocio de l’identitat de tot lo valencià i autocton, pel seu treball en el diari digital Horta Informació, per mantindre una mentalitat i una llinea de colaboració i consens en el restant de d’associacions culturals valencianistes, etc.

2.- ‘PALMA DORADA AL SEU VALENCIANISME AMBIT AUTONOMIC COLECTIVA 2016″ A L’ ENTITAT ‘CASAL BERNAT i BALDOVÍ’ de la ciutat de VALÉNCIA’ En reconeiximent a sa defensa, utilisacio i promocio de la cultura, tradicions, folclor, costums, llengua i normativa valencianes autoctones en el món de les Falles i pel seu paper mijador, moderador, pacificador i de consens en el tema llingüístic entre les comissions falleres, per la seua aportació en que es lograra que els fallers puguen seguir usant la normativa autoctonista que des de sempre han usat.

3.- ‘PALMA DORADA AL SEU VALENCIANISME AMBIT AUTONOMIC COLECTIVA 2016″ a LA SECCIÓ DE LLENGUA i LLITERATURA. Pel seu intens, interessant, important i innovador treball de fer realitat els recents diccionari, gramatica, corrector, traductor online, vocabulari; per sa llarga trayectoria llingüistica destacada en la creacio, desenroll, investigacio, normativisacio i divulgacio de les autoctonistes ‘Normes del Puig’.

Els guardons s’entregaran als premiats el dissabte 4 de juny de 2016 en Elig en una gala de la qual el seu lloc serà aunciat pròximament.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: