ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians celebra Assamblea Extraordinaria per a renovar Consell Eixecutiu

Som Valencians celebra este dissabte 20 de febrer la seua Assamblea Extraordinaria per a renovar Consell Eixecutiu i el Consell d´Arbitrage, desenrollant els Estatuts del partit. Despuix de la celebracio de l´Assamblea comencarà a funcionar la nova organisacio del partit que aspira a implantar-se en totes les comarques valencianes.

A finals de febrer, el divendres 26 de febrer, es reunirà el Consell Local de Valencia capital, i s’establirà un calendari de implantacio en totes les comarques per a constituir els consells locals i comarcals de Som Valencians per tota la geografia valenciana. El programa d’implantacio vindrà acompanyat de conferencies i activitats per a simpatisants i afiliats del partit.

Som Valencians aspira a presentar llistes municipals en la majoria de pobles i ciutats de l´autonomia, i continuarà fent propostes realistes per a resoldre els problemes valencians, centrant-se en la lluita contra la corrupcio, la rebaixa dels imposts, el concert fiscal valencià, seguint el model del Regne de Navarra i Pais Vasc, la proteccio de l´industria i el camp valencià, fomentant les exportacions, i sentar les bases per a crear treball estable i dinamisme economic en esta terra, que ha de ser la zona mes prospera del sur d’ Europa.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: