ÚLTIMES NOTÍCIES

Ara toca estar mes units que mai contra la corrupcio i els atacs al nostre poble

(V.GUTIÉRREZ/SOM VALENCIANS)

L’HO / Som Valencians.- Som Valencians demana unio, davant dels casos de corrupcio dels grans partits estatals, perque segons Hurtado: “Ara toca estar mes units que mai contra la corrupcio i els atacs contra la nostra identitat. Si be volem que tots els corruptes de tots els partits politics acaben en preso i tornen els diners furtats, observem en preocupacio que s´està utilisant de forma malintencionada la corrupcio i l´organisacio delictiva del PP, per a ridiculisar i despersonalisar a tots els valencians”.

Per aixo, des de Som Valencians demanem un esforç a la societat civil valenciana per a treballar conjuntament en la recuperacio de l’economia valenciana, i ser inteligents focalisant en lo que ara es mes important que mai: Potenciar la nostra autoestima, i proyectar dins i fora de casa lo que som: Un poble serio, en trellat treballador, motor de l´economia, i en un gran potencia, si creguem en mosatros

“No anem a parar -afirma Hurtado- fins a que els valencians recuperen l´orgull de ser-ho, pel be d´Alacant, Castello i Valencia”

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: