ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians pregunta en l’Ajuntament pel cost de la “Festa de l’Infantesa”

El partit polític Som Valencians ha demanat hui pel cost de la Festa de l´Infantea, per Registre General d´entrada en l´Ajuntament de Valencia.

La formacio valenciana que va obtindre 3016 vots en les passades eleccions municipals en la capital valencia ha exigit a l’alcalde Joan Ribo que faça publics els contrats en la Societat Coral El Micalet, el cost de la Festa de l´Infantea promogut per Compromis, el procediment administratiu utilisat per a l´adjudicacio, i si es va contar en les associacions de comerciants i veïns per als talls de trafic que es varen produïr el dumenge en el centre de la ciutat.

Per un atra banda, Jaume Hurtado Secretari General de Som Valencians, valora molt negativament l´accio de govern de Compromis-Podemos al front del consistori municipal, calificant-lo de frivol, infantil, teatral, irresponsable, superant en alguns moments en patetisme el caloret de Rita Barberà, i que unicament copia les iniciatives de les seues colegues en Madrit i Barcelona. Tambe es preguntà Hurtado quan es ficarà a treballar Ribo per a resoldre els problemes d´aparcament del centre historic de Valencia, el Parc Central, o la finalisacio del parking del Mercat Central i la llinea 2 del Metro, i els problemes de vivienda per als jovens valencians.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: