ÚLTIMES NOTÍCIES

Lluïs Fullana centra l’activitat “Tots els dies 9” del mes de decembre

L’entitat civic-social Convencio Valencianista celebrarà este proxim dumenge, 13 de decembre, una nova edicio de “Tots els dies 9“, activitat dedicada a la recuperacio de la memoria de tots aquells valencians que han contribuit al progres i enaltiment de la societat valenciana. En esta ocasio l’acte estarà dedicat a Lluïs Fullana i Mira, un dels mes ilustres filolecs valencians de tots els temps.

Una vegada transcorregut el parlament sobre la vida i obra d’este ilustre investigador i llingüiste, l’activitat continuarà en un recorregut pels diferents monuments que diversos valencians ilustres tenen eregits en el Jardí de Vivers, a on els participants podran departir sobre la contibucio d’estos a la societat valenciana-

L’activitat, que com en ocasions anteriors està oberta a tot aquell que vullga participar, s’iniciarà a les 11:00h en l’esplanada central dels Jardins del Real (Vivers) de Valencia ciutat, entre la cafeteria i l’entrada al Museu Municipal de Ciencies Naturals.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: