ÚLTIMES NOTÍCIES

La final del Trofeu Corts Valencianes d’Escala i Corda es disputa en el trinquet de Pelayo

El trinquet de Pelayo, que estrena nou propietari després de que José Luis López anunciarà la seua compra el passat dimarts, acollirà demà dissabte a partir de les 17:30 hores la gran final del “I Trofeu d’Escala i Corda – Corts Valencianes 2015“.

La final enfrontarà al trio de Soro III, recent campeó de l’individual d’escala i corda, Salva de Massamagrell i Carlos de Genovés contra Miguel de Petrer, Javi de Massalfassar i Héctor II de Massamagrell. Un cartell casi immillorable que invita a que tots els espectadors s’acosten a la catedral de la pilota per a vore la resolució del I Trofeu Corts Valencianes i per a celebrar que el futur del trinquet està garantisat.

La final es presenta molt igualada com va succeir en les semifinals, i cap dels dos equips partix en el paper de favorit, ya que són dos equips molt compensats, que tapen els seus punts dèbils en les qualitats dels seus companyers. Un dels factors decisius per a decantar la partida cap a un bando o cap a l’atre serà l’efectivitat que tinguen els equips per a conseguir el quinze, degut a que la final es disputarà en el format de galeries prohibides. Per lo tant, en esta funció serà fonamental el paper dels dos punters, aixina com dels jugadors en més pegada de cada equip, Soro III i Javi respectivament.

Els dos equips apleguen a estes semifinals, després d’haver lluït en les semifinals del torneig, com també ho varen fer els dos trios que varen quedar eliminats. Pere Roc II, Félix i Tomás II varen caure per la mínima (60-55) front al trio liderat pel campeó de l’Individual en 2010, Miguel. Per la seua banda, Puchol II, Nacho i Herrera es varen vore superats per un resultat de 60 per 50, pel trio liderat pel quatre voltes campeó de l’Individual d’Escala i Corda, Soro III. En el precedent d’estes semifinals tan disputades i en l’anàlisis previ realisat de la partida, es preveu que la gran final siga una d’eixes vesprades que se solen recordar durant molt temps en les tertúlies dels habituals de la vaqueta.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: