ÚLTIMES NOTÍCIES

Comença la campanya electoral en l’Horta per a les eleccions del 20D

Setze candidatures competiran en Valencia pels quinze diputats que li corresponen a la provincia de Valencia en el Congrés, PP, PSPV-PSOE, Ciudadanos, Compromís-Podemos, EUPV-Unitat Popular, Som Valencians, UPYD, Partido Comunista de los Pueblos de España, PACMA, Ara País Valencià, Coalició en Positiu, Iniciativa Feminista, Avant Valencians, VOX, CCD y Recortes Cero-Grupo Verde.

El PPCV ha iniciat este dijous la campanya electoral de les eleccions del 20 de decembre reivindicant el treball realisat esta llegislatura pel president del Govern, el ‘popular’ Mariano Rajoy, mentres el PSPV ha demanat el vot per a “estendre a tota Espanya el canvi que hi ha hagut en la Comunitat”.

Per la seua banda, des de Compromís-Podem-És el moment han destacat que la Comunitat Valenciana serà una “plaça decisiva” estos comicis, des de Ciudadanos han advertit de que “ixen a guanyar” i EUPV-Unitat Popular ha demanat que voten “els barris pobres perque els rics sempre voten”.

Som Valencians inicià la seua campanya en un mitin-sopar en el que congregà a 200 afiliats. La formació liderada per Jaume Hurtado confia en convertir-se en la sexta força més votada estes eleccions, en un discurs centrat en “la millora de la finançació autonòmica, la recuperació de l’orgull de ser valencians i la protecció de l’indústria, els autònoms i el camp valencià”.

El barri del Cabanyal fon el lloc triat per UPyD per al seu acte d’inici de campanya, en el que jove politòlec Yuri Aguilar tractarà de mantindre el diputat que la formació te actualment per Valencia.

La Coalició En Positiu, integrada pels partits Poble Democràtic, Units x Valéncia i partits locals de Benifayó i Montroy, inicià la seua campanya en una pegada simultanea de cartells en l’Horta i la Ribera.

MINORITARIS EN BUSCA DEL SEU ESPAI

PACMA, el partit contra el maltracte animal, inicià la campanya en una tradicional pegada en el Carrer Sant Vicente en el seu creuament en l’Avinguda Giorgieta. Per la dreta, VOX obrí la nit en un sopar i una sessió de fotografies en la porta de la seua sèu, situada en l’Avinguda Navarro Reverter, en la que participà el seu candidat al Congrés, José María Plans.

La federació Avant Valencians composta per Renovació Política i Acció Nacionalista Valenciana, organisà un sopar i una pegada de cartells virtual, ademés de difondre un vídeo electoral en les rets socials. CCD (Ciudadanos de Centro Democrático) celebrà un sopar en la capital, i a diferència de la majoria de partits, no portà a terme pegada de cartells alguna, en un gest en pro del mig ambient.

Anuncios

1 Comentario en Comença la campanya electoral en l’Horta per a les eleccions del 20D

  1. Eso es lo único que saben hacer ; campaña , lo demás les importa poco o nada , simplemente coger votos y que los demás pasemos hambre y penurias les da exactamente igual. Por mi que se vayan tod@s a la m……

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: