ÚLTIMES NOTÍCIES

Interagrupació de Falles concedix el premi ‘Pepe Monforte’ a la RACV

El pròxim divendres 4 de decembre se celebrarà en l’Ateneu Mercantil de Valéncia, en el Saló d’Actes, a les 20:30 h, l’entrega de la VII Edició dels Premis “PEPE MONFORTE i TUDELA”, organisats per la Interagrupació de Falles de Valéncia.

En estos premis, la Interagrupació pretén reconéixer els valors de persones i colectius valencians de prestigi, que hagen estat o estiguen compromeses en la nostra festa i en les nostres tradicions. Ademés de recordar i exaltar la trayectòria fallera de Pepe Monforte i Tudela i el seu interés per conseguir la unió en el món de les falles, a través de la creació de la Interagrupació.

Els premis ‘Pepe Monforte Tudela’ han recaigut el present any a títul individual en l’ex vicepresident de Junta Central Fallera, i principal artífex del proyecte per a la catalogació de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, Jorge Guarro; mentres que a títul colectiu s’entregarà a la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV), entitat centenària de reconegut prestigi en l’estudi i investigació de la llengua i cultura valencianes.

Els versos de la poetisa Ampar Cabrera, recentment censurada del Llibre Oficial Faller per decisió arbitrària del President de Junta Central Fallera, Pere Fuset (Compromís), apareixen en el díptic de l’acte junt a les paraules del president de la InterAgrupació, Jesús Hernández Motes, escrites també baix la normativa de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: