ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians felicita als seus simpatisants per omplir la Plaça de l’Ajuntament

Som Valencians agraix al valencianisme civic i cultural i als seus simpatisants que acodiren ahir per a omplir la Plaça de l’Ajuntament en la “Concentracio en Defensa de la Cultura i la Llengua Valenciana”.

Per a Inma Silvestre, “es important que el valencianisme es movilise i es estructure un moviment social i politic que siga alternativa al centralisme del PP i al servilisme catala de Compromis i PSPV”, Inma Silvestre fon candidata de Som Valencians a l’Alcaldia de Valencia i es cofundadora del partit valencianiste, que es configura com una força emergent en l’actual panorama politic valencià.

El secretari general de la formacio, Jaume Hurtado, es mostrà optimiste “”per la gran afluencia de public i confia en continuar construint un mensage jove, positiu, ben articulat i util per al conjunt de la societat valenciana que demana poder valencià, per a recuperar l’industria, el camp, el sistema financer valencià, i crear llocs de treball entre els mes jovens. “Una Valencia lider en economia, es la nostra rao d’existir”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: