ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians propon que els Jocs Mediterraneus de 2025 se celebren en Castello i Valencia

El partit valencianiste Som Valencians (SV) ha instat al Consell a que inicie els tramits oportuns de cara a que Castello de la Plana i Valencia opten a ser seu conjunta organisadora dels proxims Jocs Mediterraneus de 2025.

“Castello i Valencia son dos ciutats maravelloses, obertes al mon i que volen mirar a la Mar. Seria una oportunitat excelent per a promoure el deport valencià, millorar l´image de tots, potenciar l´atletisme, el deport de base i la pilota valenciana”, manifestà Jaume Hurtado, secretari general de Som Valencians.

“Els Jocs Mediterraneus s’han organisat en Espanya en dos ocasions: la primera en Barcelona i la segona en Almeria. En 2017 sera en Tarragona. Dit siga en tot respecte, des de Som Valencians , pensem seriament que Castello i Valencia poden fer-ho molt millor que qualsevol d’elles”, afirmà Hurtado.

La societat valenciana te una notable experiencia en l’organisacio de events deportius. El Circuit Ricardo Tormo de Chest, per eixemple, s’ha convertit en un classic en els Mundials de motociclisme Els Mundials d’Atletisme de Pista Coberta se disputaren en el Velodrom Lluïs Puig de Valencia en 2008. Tambe destaca el Mundial de Pilota Valenciana organisat en Valencia capital en 1996 i 2000 o el de Massamagrell de 2014.

Els Jocs Mediterraneus son un gran event multideportiu en el que participen les nacions de la conca mediterranea d’Europa, Africa i Asia. La primera edicio fon en Alexandria, Egipte, 1951 i l’ultima en Mersin, Turquia, 2013. Els proxims events seran en Tarragona 2017, i en Oran 2021.

Per a SomValencians “invertir en deport es invertir en educacio i en sanitat, pero en el cas dels jocs olimpics del mediterraneu, tambe es invertir en millorar infraestructures i dotacions deportives i en turisme”.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: