ÚLTIMES NOTÍCIES

AVANT ALBAL denuncia varis incendis en Albal per deixadea de l’Ajuntament

L’entorn de l’Escola Infantil Municipal es un escenari digne del rodage de la proxima pelicula de Mad Max o un spagetti western: solars abandonats plens de brossa.

La regidora d’AVANT, María José Hernández i Ferrer ya ha demanat en reiterades ocasions la neteja dels solars de l’entorn de l’Escola Infantil i l’apertura de l’encreuament entre els carrers Regne de Valencia i Hernández Lázaro, no obstant, la resposta per part de l’equip de govern de Ramón Marí ha sigut nula.

Est estiu s’han produït dos incendis en l’entorn de l’Escola Infantil Municipal, el primer es produï just davant de la porta per a on accedixen els chiquets, i el segon s’ha produït en el solar que es troba al travessar el carrer, just a on els pares deixen els coches quan van a dur o a arreplegar als chiquets. Afortunadament els dos incendis s’han produït en un moment a on no hi havien chiquets en l’escola.

I no nomes parlem del demostrat risc d’incendi, la condicio d’insalubre dels solars que rodegen l’escola infantil, plens de rates i puces fan que no siga gens recomanable eixe entorn per a chiquets de 0 a 3 anys.

Coneguem que la situacio d’este PAI es complicada. No obstant, sabem que per tal de fer-se la foto inaugurant l’escola infantil si que es feren les gestions necessaries, per aixo li exigim a l’alcalde que faça lo necessari per a que l’entorn de l’escola infantil estiga en condicions.

No ha segut este l’unic foc ocorregut est estiu, ademes s’han produït varios incendis mes com el de la zona de la Balaguera i darrere del carrer Buenavista.

Juanjo García Amaya

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: