ÚLTIMES NOTÍCIES

AVANT ALBAL denuncia: La pobrea severa en Albal aumenta un 54%

L’Ajuntament d’Albal aprovà en 2013 un programa d’ajuda social denominat ALBAL INCLUYE.

U dels objectius era el de proporcionar una cistella de menjar i atres productes basics a les families mes necessitades d’Albal. Lo que començà com una ajuda d’emergencia, llunt de disminuir, ha anat aumentar fins a aplegar les 126 families el passat mes de maig, mes d’eleccions, sense contar en l’ajuda que tambe s’està donant des de Caritas Albal des de les dos Iglesies del municipi.

Una familia de quatre membres ha de tindre uns ingressos totals inferiors a 453 euros mensuals (5.436 euros a l’any) per a poder rebre esta ajuda. Hi ha que tindre en conte que l’umbral de la pobrea en Espanya se situa en 16.418 euros a l’any per ad eixa mateixa familia de quatre membres.

En Albal, en sis mesos, des de decembre fins a maig el numero de families que han accedit a la cistella de menjar ha aumentat en un 54%.

AVANT preguntà per l’aument alarmant de la pobrea en Albal en l’ultim plenari, celebrat el passat 30 de juliol, a la regidora d’assunts socials del PSOE, Maria Dolores Martínez, qui contestà que “aixina estan les coses”, sense mes explicacions ni propostes.

Maria Jose Hernandez i Ferrer
Portaveu d’Avant Albal.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: