ÚLTIMES NOTÍCIES

Mónica Oltra i el sexe entre tarongers

L’HO / @jaume_hurtado

L’HO / @jaume_hurtado

Perdoneu que siga tan explicit, pero per les informacions aparegudes en prensa que parlaven d´una entrevista intima de la VicePresidenta del Consell en la revista catalana Interviu, algu haguera pogut pensar que Mónica Oltra s´havia despullar en l´Interviu. Pero gracies a Deu, no ho ha fet.

No soc un moraliste, ni un purità,…. “Dels pecats del piu, nostre Senyor se´n riu”, com diu el refraner valencià. Ademes me pareix fenomenal que les persones publiques siguen conegudes i transparents. Pero cap fer-se varies preguntes.

¿Per que li fan una entrevista aixina, tan frivola, tan coenta, a Mónica Oltra? ¿Per ser dona? ¿Li haurien fet una entrevista pareguda a Chimo Puig? ¿Qui es menys sexy, Chimo Puig o Mónica Oltra o Rita Barberà? Hauriem de fer una photo finish de molta precissio per a decidir-ho.

¿Ha eixit la dona de Jordi Pujol Marta Ferrusola en l´Inverviu contant les seues intimitats sexuals? No me consta.

La meua percepcio es que Interviu entrevista i trau chiques bobes en les portades, per a ridiculisar-les, per a ser la distraccio del personal masculi, i per a demostrar poderio mascliste: “Pagamos para verte las tetas y tú aceptas, a cambio de plata”. Es com fer ballar a una mona a canvi de monedes.

En este cas, Mónica Oltra no ha arribat a ensenyar el parrus, ni mija mamelleta, pero ha ballat a canvi de titulars de periodics. Ha explicat que el lloc mes “raro” en el que ha pegat un coito es un hort, com la Visanteta. I no ha tronat massa.

¿Ad aixo es rebaixa la figura del VicePresident de la Generalitat Valenciana? ¿A que siga entreteniment del public masculi en l´Interviu? ¿Vol Mónica Oltra donar eixa apariencia de chica bova que distrau en les seues moneries al public masculi?

Necessitem canviar l´image dels valencians fora i dins de Valencia. Som un poble treballador, un poble d´artistes, d´empressaris, de genis. Una autonomia que exporta mes que importa, podriem ser una economia potent (com ya ho hem segut no fa massa temps) si no mos fregiren a imposts des de Madrit. Desgraciadament, la Sexta, Cuatro, i la prensa de Barcelona ridiculisen continuament lo valencià. Potencien l´image de corrupcio, que unicament es responsabilitat del PP (un partit espanyol en seu Madrit), de festa, ruta del bakalao, i noticies negatives.

L´aparicio de Mónica Oltra en l´Interviu, molt frivola, molt coenta no ajuda a millorar l´image dels valencians fora del nostre territori. Dins tampoc.

Un poc mes de serietat, Mónica, que ya no es voste la chica de les camisetes provocatives. Ara es la vicepresidenta dels valencians. Un poc de respecte pels 5 millons de valencians als que voste representa (encara que unicament li han votat 450mil valencians, menys del 9% de la poblacio valenciana)

Anuncios

1 Comentario en Mónica Oltra i el sexe entre tarongers

  1. Jaume, de on has tret aixó de “pegar un coito” ???
    En valencià diem “pegar una castanya” !!!

    O “en un bancal de tarrossos, es faría la figa a trossos” !!!

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: