ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians denuncia que el peage de la AP7 costa als valencians uns 225 millons d’euros

La comissio d´Infraestructures de Som Valencians solicita a la nova Consellera d´Infraestructures que treballe i faça les gestions necessaries en el Govern Central per eliminar el peage de la AP-7,  que costa a l´economia valenciana uns 225 millons d´euros a l´any, i que està en vigor des de 1974.

Jaume Hurtado, Secretari General de la formacio valencianista, recorda que la AP-7 hauria d´haver-se lliberat el 31 de decembre de 1999, pero un pacte Pujol-Zaplana i l´empresa concesionaria (participada de La Caixa) en 1997 ampliaren la concesio fins al 31 de decembre 2019. Si no s´actua, l´economia valenciana perdrà competitivitat per tindre que costejar un peage els proxims 4 anys, que supondria uns 1.000 millons d´€euros.

Una autopista AP-7 ya totalment amortisada, recorda Hurtado, i continuar pagant un peage de 225 millons d´euros a l´any, supon penalisar els motors de l´economia valenciana: Turisme, agricultura, industria i exportacions.

Som Valencians recorda que existixen unes 24.000 empreses valencianes de transport que donen faena a 100.000 valencians, en un negoci total de mes de 11.000 millons d´euros, i que este “impost” en forma de peage en l´autopista AP-7 es un agravi mes del Govern Central als valencians.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: