ÚLTIMES NOTÍCIES

L’Ajuntament de Paiporta activa la creació d’un Consell Local de Comerç

L’Ajuntament de Paiporta, a través de les Regidories d’Ocupació, Comerç i Benestar Social, ha mantingut una reunió en l’Associació Local del Comerç per a activar la creació d’un Consell Local de Comerç. Este orgue consultiu estaria compost per representants del comerç paiportí, aixina com de les entitats culturals que tradicionalment participen en les diferents activitats que s’organisen per a dinamisar la vida comercial del municipi, sobretot a través dels mercats nadalencs i fires comercials. I sempre des del consens.

A partir de setembre, s’abordaran les activitats nadalenques per a incentivar les compres en el chicotet comerç de la població, especialment entre el públic més jove, potser més procliu a les visites a les grans superfícies. Des de l’Associació Local del Comerç s’ha manifestat el seu interés per mantindre les de més èxit, com la Ruta de la Tapa, el Mercat de Nadal, la Gala del Comerç o el Concurs d’Aparadors.

El teixit de distribució de Paiporta és molt ric i està compost per 250 establiments purament comercials, ademés de casi 200 més del sector servicis, com podrien ser perluqueries, salons d’estètica o cafeteries, bars i restaurants. Com a mija, cada establiment dóna ocupació a dos persones, que solen ser en caràcter indefinit i prevalent de l’àmbit femení, més colpejat pels efectes de la crisi econòmica.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: