ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians anima a la ciutadania a vore la partida de pilota Valenciana en el Trinquet de Pelayo d’este dijous

Som Valencians convoca a tots els seus simpatisants i afiliats per a que acodixquen dema 25 de juny a les 5pm a la partida de Pilota Valenciana modalitat escala i corda, en el Trinquet de Pelayo, a partir de les 5pm.

En estos moments, en els que s´especula en un possible tancament del Trinquet i l´instalacio deportiva mes antiga del mon, els valencians hem d´estar al costat de la Pilota Valenciana.

El programa es el següent:

1ª partida 5pm
Giner i Jordi contra J.Salvador i Rafa
2ª partida
Marc i Victor ll contra Ferrer, Sala i Sacha

El partit Som Valencians aposta per salvar el Trinquet de Pelayo, per mig de l´aplicacio de la seua proposta de  Llei de Mecenage, per a que les donacions, les cessions en us, i els convenis de colaboracio en la Pilota Valenciana degraven el 100% del seu import a l´hora de tributar.

El partit politic Som Valencians mostra la seua preocupacio pel risc real de que esta instalacio deportiva én 147 anys d’historia es perga, despuix de que s´han conegut els problemes de l´actual gestor del Trinquet per mantindre-lo actiu

Igualment, Som Valencians incidix en l´aplicacio de la Llei de Mecenage a nivell de la ciutat de Valencia, per a que les empreses instalades en la ciutat de Valencia i que contribuixquen en el manteniment de l´activitat de la Pilota Valenciana en el Trinquet de Pelayo, es degraven integrament l´import de les ajudes dels seus imposts municipals.

Som Valencians aposta per implantar un model de mecenage com el d’Estats Units. Alli es promouen les donacions a entitats sense anim de lucre que perseguixquen un fi religios, caritatiu, cientific, lliterari, cultural, educatiu, humanitari o per al foment del deport aficionat. El 100% de la quantitat donada desgrava a l’hora de pagar a Facenda. D’igual manera, es fixen unes quantitats llimit per a evitar que ciutadans o empreses no paguen imposts.

 “En Estats Units existix una gran tradicio de mecenage. Alli tot lo mon dona diners a institucions filantropiques o cientifiques, la qual cosa redunda per a be en el conjunt de la societat. Aço mateix es lo que volem aci. Es necessari que les grans fortunes s’impliquen en la conservacio i foment del nostre patrimoni. Tan sols aixina tindrem una societat mes prospera i lliure”, declarà Rafa Medina, responsable de la “Comissio d´Educacio, Llengua, Cultura i Deports de Som Valencians”.

 Els incentius que actualment estan en vigor en Espanya permeten deduir el 25% del IRPF a les persones fisiques i el 35% de l’impost de societats a les empreses que invertixquen en entitats sense fins lucratius (aço exclou activitats en fins comercials). Per una atra banda, la Llei Valenciana de Mecenage contempla deduccions del 15% en el tram autonomic.

 Son sifres molt alluntades de les que apliquen uns atres països europeus per a estimular les inversions i les donacions. En França existixen reduccions del 60% per a empreses i del 66% per a particulars. En Italia, els incentius a les empreses son del 100% i del 19% per a persones. En Regne Unit les deduccions poden arribar al 70%.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: