ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna amplia l’horari de la biblioteca de la Cova Gran per a que estiga oberta 24 hores durant l’época d’exàmens

L’apertura ininterrompuda de la biblioteca de la Cova Gran de Paterna s’estendrà des del 20 de juny fins al 10 de juliol. En esta ampliació extraordinària de l’horari d’apertura d’esta biblioteca de referència de Paterna, Juan Antonio Sagredo dona compliment a una de les seues reivindicacions, i la de molts veïns, per a atendre les necessitats intensives d’estudi de tots els paterners en época d’exàmens.

Aixina mateix, ha indicat que, donada la proximitat dels exàmens finals, s’ha optat per començar obrint de manera ininterrompuda esta biblioteca ubicada en el centre del poble al mateix temps que ha alvançat que esta mesura s’estendrà progressivament al restant de biblioteques públiques ubicades en La Canyada, Campament, Terramelar i La Coma.

L’alcalde ha indicat que, per a poder portar a terme esta ampliació d’horari especial, dit espai cultural s’ha reforçat en el personal de consergeria necessari per a atendre de manera permanent l’afluència d’usuaris.

“A partir d’hui, la Cova Gran estarà oberta tot el dia de manera ininterrompuda per a acollir a tots aquells estudiants que precisen fer us d’ella, siga l’hora que siga, sense necessitat de desplaçar-se a atres municipis”, ha indicat Sagredo, que està convençut que este nou horari tindrà un excelent acolliment entre els jòvens del poble que cursen estudis de grau mig, superior i universitari i que cobrirà i fomentarà les seues costums d’estudis.

En un aforament per a 100 persones, la biblioteca municipal de la Cova Gran conta en dos sales d’estudi per a adults i una sala d’infantil-jovenil ademés d’estar proveïda de Wi-Fi.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: