ÚLTIMES NOTÍCIES

Detingut un home per tindre una plantació de marihuana en la seua vivenda de Russafa

Agents de la Policia Nacional han detingut este dimarts a un home de 45 anys per tindre una plantació de marihuana en la seua vivenda del districte de Russafa de Valéncia, i a un jove de 19 anys acusat d’agredir-li, segons han informat a Europa Press fonts d’este cos policial.

Els fets han ocorregut sobre les 12.15 hores, quan una cridada al 091 ha alertat a la Policia de que en un domicili s’estava demanant auxili. Els primers agents en aplegar al lloc –un indicatiu de les motos de la Policia Nacional– han interceptat a un jove eixint del domicili.

A continuació, els policies han accedit a l’interior de la vivenda en la que es demanava auxili i han trobat al seu morador en lesions en tot el cos. Aixina mateix, el domicili presentava signes d’haver registrat una baralla.

Els agents han trobat en una de les habitacions un laboratori de marihuana, en plantes en diferents estats de floració, llànties de llum i sistemes d’extracció i d’aire. Ademés, per tota la casa han vist numerosos efectes de cultiu de marihuana, com a fertilisants i sistemes de rega.

Després de les investigacions necessàries, els policies han detingut al morador de la vivenda, un home de 45 anys de nacionalitat italiana, per un delicte contra la salut pública. També ha segut detingut el jove que fugia del lloc dels fets, de 19 anys i orige bosni, al que se li imputen els delictes de detenció illegal, robo en violència i intimidació i lesions. Abdós carixen d’antecedents.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: