ÚLTIMES NOTÍCIES

El Nou Espai Jove de Rocafort acollix la Ruta de la Salut

La pluja d’ahir no va impedir la realisació de la Ruta de la Salut en les instalacions del recent inaugurat Nou Espai Jove de Rocafort. I es va fer en el marc de la semana de la Gent Major, que s’està celebrant en esta localitat del 15 al 19 de juny en charrades, coloquis, trobades de petanca i concert.

La Ruta de la Salut va contar en la participació d’un nutrit grup de majors que varen escoltar les charrades impartides pels professionals de l’Hospital General de Valéncia i que també varen recórrer les estacions del circuit de salut per a fer-se gratuïtament alguna de les proves mèdiques que s’oferien: presa de tensió, sucre, espirometries, audiometries, etc.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: