ÚLTIMES NOTÍCIES

Rafael Blasco ingressa en la presó de Picassent

L’exconseller de Solidaritat i exdiputat ‘popular’ en les Corts Valencianes Rafael Blasco ha ingressat este dilluns, sobre les 09.00 hores, en la presó de Picassent, per a complir la pena imposta per malversar ajudes públiques al tercer món, han confirmat a Europa Press fonts del centre.

Blasco entra en esta presó despurés de ser condenat pel Tribunal Suprem a la pena de sis anys i sis mesos per la seua actuació irregular en la peça 1 del cridat ‘cas Cooperació’, relativa a irregularitats en la concessió d’ajudes per part de Solidaritat a la Fundació Cyes per a proyectes en Nicaragua.

La Sala de lo Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) va ordenar el passat divendres l’ingrés en presó del exconseller en acabant de que este es presentara per sorpresa davant l’orgue judicial tres dies abans de la seua cita.

De fet, Blasco estava citat hui dilluns, a les nou del matí, per a indicar la presó en la que desijava ingressar després de ser condenat pel Tribunal Suprem a la pena de sis anys i sis mesos per la seua actuació irregular en la peça 1 del case Cooperació, relativa a irregularitats en la concessió d’ajudes per part de Solidaritat a la Fundació Cyes per a proyectes en Nicaragua.

No obstant, l’exconseller va acodir per sorpresa el divendres, a última hora del matí, en el tribunal valencià i es va acordar el seu ingrés voluntari en presó, que s’ha fet efectiu este dilluns en la presó valenciana de Picassent.

Després de la seua compareixença davant el tribunal, la Sala ha acordat aixina mateix cursar una petició a l’establiment penitenciari elegit per Blasco per a que s’informe de la data d’ingrés i, per tant, d’inici de compliment de la condena en l’objectiu de practicar la corresponent liquidació de la pena.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: