ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians solicitarà la publicacio dels CV dels assessors nomenats a dit en l’Ajuntament

El nou consistori que es va formar el passat 13 de juny, en Joan Ribó com alcalde de la ciutat de Valencia, tindrà 45 assessors de lliure designacio. En la passada llegislatura, els assessors de l’Ajuntament de Valencia venien cobrant 4101,77 euros / mes.

Som Valencians solicitarà a l’actual alcalde del Cap i Casal que publique en la pagina web de l’Ajuntament de Valencia el curriculum vitae de tots els assessors nomenats a dit, per a que tots puguen coneixer els “merits” i “experiencia” previa del personal de confiança dels partits politics.

“Pero no unicament demanarém els CV dels assessors nomenats digitalment en l’Ajuntament de Valencia -senyala Jaume Hurtado, secretari General de Som Valencians- tambe demanarém un informe mensual de les seues activitats com assessors i una rebaixa del 70% del sou mensual d’estos”.

Anuncios

1 Comentario en Som Valencians solicitarà la publicacio dels CV dels assessors nomenats a dit en l’Ajuntament

  1. Leo Chinchon Peñalva // 14/06/2015 en 21:37 // Responder

    Me parece una idea magnifica qu soliciteis un informe mensual de todas las actividades de los asesores, pero lo de la rebaja del 70% en los sueldos de los mismos me parece aun mejor. Ya esta bien de que hagan lo que les apetezca sin dar explicaciones de nada.

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: