ÚLTIMES NOTÍCIES

La Diputació renova la colaboració en les Escoles d’Adults de la comarca

La Diputació dispon d’un conjunt de professors integrats en el Centre de Formació de Persones Adultes, els servicis dels quals oferix als Ajuntaments de la província que conten en Centres Municipals d’Educació Permanent d’Adults.

La Comissió Informativa de l’Àrea de Benestar Social, a la que perteneix la d’Educació, va aprovar per unanimitat la pròrroga dels convenis de colaboració dels centres municipals de Formació de Persones Adultes i la Diputació de Valéncia, per al curs 2015-2016, que s’elevarà al ple de la Corporació que se celebra el pròxim dimarts, 16 de juny.

La colaboració en els ajuntaments d’Albal, Alcàsser, Bellreguart, Benigànim, Benetússer,Bonrepós i Mirambell, Buñol, Canals, Catarroja, Cheste, Cullera, L’Alcudia, L’Alcudia dels Crespins, L’Eliana, L’Olleria, Moncada, Paiporta, Puçol, Rafelbunyol, Ribarroja del Túria, Sedavi i Utiel, es prorroga per al següent curs donada la intenció de continuar prestant estos servicis tant per part de l’administració provincial com les locals.

Aixina puix, la Diputació adscriurà un professor de FPA de la plantilla provincial al colege públic específic de formació de persones adultes, de titularitat de cadascun d’estos ajuntaments, qui s’integrarà en el centre i respectiu claustre de professors del mateix.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: