ÚLTIMES NOTÍCIES

Imputats per empaquetar taronges de baixa calitat en envàsos de marques d’alta calitat

La Guàrdia Civil de Valéncia ha detingut a una persona i imputat a una atra en la localitat de Massamagrell com a presunts autors d’un delicte contra la propietat industrial i delicte de falsetat documental, en empaquetar taronges de baixa calitat utilisant envàsos corresponents a cítrics de major calitat.

Segons ha informat la Comandància en un comunicat, des del passat més de giner components de l’Equip Roca de Sagunt, junt en l’Equip del Servici de Protecció de la Naturalea (Seprona), havien realisat inspeccions en numeroses naus dedicades a la compra, manipulació i exportació de productes citrícoles.

Per això, i frut de les pesquises obtingudes per la Guàrdia Civil, es va poder comprovar que en una nau dedicada a la compra i posterior exportació a paisos estrangers, concretament a Romania, utilisaven envàsos de cítrics d’atres marques registrades de calitat superior, concretament de sis marques, la finalitat de les quals era la d’aprofitar estes caixes i vendre taronges de molt baixa calitat.

En la fase d’explotació, desenrollada a principis de maig, es va procedir a la detenció de l’administradora d’esta nau, aixina com a la imputació de l’encarregat de la mateixa de 41 i 42 anys, abdós de nacionalitat rumana.

CONFISCACIONS

La Guàrdia Civil s’ha confiscat de prop de 4.685 envàsos de diferents marques ya registrades, aixina com tríptics de protecció en els logotips de les mateixes. Ademés, s’han intervingut 25.600 quilos de taronges, de les quals ya es trobaven envasats en estes caixes un total de 10.600 quilos d’este producte cítric.

A la seua volta, estes persones no varen poder demostrar la procedència lícita d’una gran cantitat de taronges que es trobaven en la nau. Com a continuació d’esta actuació la Guàrdia Civil va procedir a la imputació d’atres cinc persones per falsificar 15 documents DATA en un total de 9.262 quilograms de taronges, d’edats compreses entre els 20 i 54 anys d’edat tots ells de nacionalitat espanyola, com a presunts autors de falsificació de document mercantil i apropiació indeguda.

Les investigacions continuen obertes per al total esclariment d’estos fets. Les diligències instruïdes han segut entregades els Jujats d’Instrucció número 4 de Sagunt.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: