ÚLTIMES NOTÍCIES

Un policia de Mislata es querella contra l’alcalde (PSPV) al que acusa de tracte arbitrari per ser del PP

Un policia local de Mislata s’ha querellat contra l’alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa (PSPV), al que acusa de donar-li un “tracte arbitrari” per estar afiliat al PP. Segons alega en el seu escrit, al que ha tingut accés Europa Press, el primer edil li va suspendre d’ocupació i sòu despuix de ser detingut per supostes multes falses en una causa que li va ser archivada, mentres que una atra companyera seua que també va ser arrestada, va seguir treballant i cobrant.

Junt a este “agravi”, el querellant alega que hi ha atres companyers seus de la Policia Local que es troben pendents de ser jujats per un atre procediment distint al de les multes i, no obstant, estos no han segut suspesos de les seues funcions, en lo que insistix que hi ha hagut contra ell un “tracte arbitrari”.

El querellant va ser detingut en febrer de 2014 junt a atres tres companyers acusats d’un delicte de falsetat documental per posar multes supostament falses. El primer edil va suspendre d’ocupació a tres d’ells –un dels quals és el querellant–, mentres que va permetre a una atra agent seguir treballant, segons la seua versió.

A lo llarc d’este procediment, al querellant i a l’agent que va seguir treballant, se’ls va archivar la imputació en entendre que no va quedar suficientment acreditada la participació d’abdós en la comissió del delicte denunciat, atenent fonamentalment als informes pericials caligràfics, que indicaven que no era possible dictaminar sobre l’autoria de les firmes atribuïdes als dos policies. El procediment va seguir avant per als demés.

L’agent alega en el seu escrit que després de la detenció, “sense haver practicat cap diligència d’investigació en via administrativa, i únicament després de tindre coneiximent de la imputació”, es va incoar un expedient contra ell i se li va suspendre cautelarment de les seues funcions per mig de Decrets d’Alcaldia.

En la querella senyala que en idèntica situació processal –imputada– que ell es trobava una atra agent de Policia i, no obstant, “esta no va ser suspesa de les seues funcions mentres va durar la imputació en el procediment penal”, que va ser archivat també per a ella.

“PERFECTE CONEIXEDOR”

El querellant, representat per l’advocat Mario Gil, atribuïx este comportament de l’alcalde contra ell a que este és “perfecte coneixedor” de que és afiliat al PP, i considera que el fet d’haver-li suspés “ha tingut com a principal motiu ser represaliat precisament per eixa condició política”.

Segons expon en el seu escrit, esta situació li va generar una situació de “ansietat”, “com a qualsevol persona suspesa d’ocupació i sòu, en carir dels ingressos que percebia en anterioritat”. Això, “junt al descrèdit a nivell social i laboral”, li ha obligat a rebre tractament mèdic, expon. Com a conseqüència d’estos fets, l’agent sofrix lesions de caràcter síquic i es troba de baixa laboral.

L’agent entén que la decisió dictada per l’alcalde “és un clar eixemple de resolució injusta constitutiva de dos delictes de prevaricació”. “I això per quant que l’alcalde –ha afegit– era perfectament coneixedor, quan dicta la resolució, de que era afiliat al PP”. Per tot, demana al juge que admeta la seua querella i incoe les oportunes diligències d’investigació.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: