ÚLTIMES NOTÍCIES

Més de 30.000 participants en el besamans de la Mare de Déu

Més de 30.000 persones han participat en el besamans a la Mare de Déu dels Desamparats de Valéncia, que s’ha prolongat durant 19 hores seguides, des de les 7.00 hores d’este dimecres i fins a la matinada del dijous en la Basílica.

Segons ha informat l’Arquebisbat en un comunicat, la Basílica tancava les seues portes a les 1.55 hores d’este dijous al pas de l’últim dels devots del besamans públic a la Mare de Déu, que s’ha celebrat per tretzé any consecutiu.

Els més de 30.000 fidels “varen participar en una desfilada contínua i ordenada” i molts varen esperar la seua tanda durant tres hores, d’acort a la Germandat de Seguidors de la Verge, que s’ha encarregat de coordinar el besamans.

“Enguany ha segut molt significatiu l’aument de chiquets en les seues famílies i d’escolars en visites organisades per coleges”, segons la mateixa font. El cardenal de Valéncia, Antonio Cañizares, ha acodit també a participar en el besamans a les 22.00 hores per a orar davant la image de la Verge, acompanyat pel rector de la Basílica, Juan Bautista Antón. Despuix, va saludar i va felicitar a numerosos devots, ademés d’agrair-los la seua participació en el besamans.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: