ÚLTIMES NOTÍCIES

Paterna obri el determini d’inscripció del “Socarrock” 2015

El pròxim 3 i 4 de juliol tindrà lloc una nova edició de l’esperat festival musical Socarrock, que s’emmarca dins de les activitats programades per a la Semana de la Joventut de Paterna. El festival, que enguany celebra la seua octava edició, s’ha convertit en una cita ineludible per a conéixer els nous talents musicals del municipi.

Tots aquells que vullguen participar tindran fins al pròxim 4 de juny a les 20 hores per a presentar les seues solicituts en la Casa de la Joventut, situada en el Parc Central (antic tir del pichón), acompanyada d’una fotocòpia del DNI de tots els membres del grup, aixina com de les cançons que es vagen a presentar en el festival en CD o format digital. Els menors d’edat deuran, ademés, adjuntar una autorisació paterna per a la participació en el festival.

La convocatòria està oberta a grups o solistes de qualsevol estil musical, valorant-se especialment el número de membres que estiguen empadronats en Paterna.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: