ÚLTIMES NOTÍCIES

Som Valencians aposta per l’ampliació de la ret valenciana de punts de recarrega de vehículs elèctrics

La formació política Som Valencians, dins del seu programa d’aposta per la sostenibilitat, les noves tecnologies i l’energia neta, ha dissenyat un plà d’implantació d’estacions de recarrega de vehículs elèctrics en la Comunitat Valenciana. La proposta naix després de la consulta realisada pels representants de Som Valencians, Inma Silvestre i Rafa Medina, a colectius com l’Associació Valenciana del Vehícul Elèctric AVVE.

La formació valencianista informa que actualment només existixen 55 punts d’estes característiques en territori valencià, segons dades facilitades per la web electromaps.com, en contraposició als 160 existents en Madrid o els 288 de Catalunya.

Per a Som Valencians, “el clima càlit de la Comunitat Valenciana millora la durabilitat de l’autonomia de les bateries i l’orografia plana del terreny fa que siga un lloc propici per a l’optimisació de la electromovilitat.

En l’actualitat les ajudes s’han incrementat en el Plan Movele 2015, pero segons Som Valencians, “la falta d’informació cap als usuaris i la carència d’estacions cada 50 kilometros (distància idònea per la que aposten les marques) impossibilita l’expansió dels vehículs sostenibles.”

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: