ÚLTIMES NOTÍCIES

Furten 15.000 quilos de taronges en Picassent i falsifiquen el seu orige

Agents de la Guàrdia Civil han imputat a dèu persones acusades de furtar 15.000 quilos de taronges en la localitat valenciana de Picassent i de falsificar els documents sobre el seu orige. Els detinguts són dèu persones de nacionalitat rumana pertanyents a una mateixa família.

L’operació s’ha realisat dins dels servicis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de Valéncia per a evitar el robo i comerç illegal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’esta mercaderia, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Als detinguts se’ls imputa un delicte continuat de furt, aixina com falsificació documental. Des de finals d’abril la Guàrdia Civil investigava la possible comissió d’actuacions ilícites en la comarca de l’Horta Sur, concretament en Picassent. Frut de les perquises obtingudes per components de l’Equip Roca de Paiporta, es va poder comprovar que un total de 10 persones i pertanyents a la mateixa família presuntament es dedicaven a falsificar documents simulant la procedència lícita de taronges d’orige desconegut.

La fase d’explotació de l’actuació va tindre lloc el passat dia 5 de maig, en la imputació de sis hòmens i quatre dònes, d’edats compreses entre els 18 i 39, tots ells de nacionalitat rumana i de la mateixa família per la seua presunta implicació en els delictes d’apropiació indeguda de 15.000 quilos de taronges i per la falsificació de sèt documents públics sobre el seu orige.

Gerent d’un almagasén

Per un atre costat, des de principis del més de febrer components de l’Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Llíria varen comprovar que el gerent d’un almagasén de compra-venda de taronges de la localitat no solicitava els documents DATA que demostren la procedència lícita de taronges. Ademés, varen poder observar que en atres ocasions havia facturats més quilos que els que arreplegava els propis documents.

Per això, la Guàrdia va procedir a la imputació del gerent d’este almagasén, un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola, com a presunt autor d’un delicte de receptació. Els agents han pogut clarificar un furt de 9.000 quilos de taronges ocorregut en Llíria i confien en averiguar més a mesura que alvancen les investigacions.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: