ÚLTIMES NOTÍCIES

POBLE celebra el seu acte central de campanya en Valencia ciutat

Davant d’unes 150 persones la formació política Poble Democràtic ha celebrat el seu acte central de campanya. En ell han intervingut Vicent Devis, representant de la llista de Poble Almàssera; Juan Raga, cap de llista de Poble Catarroja; Rubén Collado, cap de llista de Poble Puçol; Albert Clemente, cap de llista de Poble Valéncia Ciutat; i Agustí Zacarés, cap de llista autonòmic i Responsable en Cap del proyecte polític POBLE (del que afegim el discurs íntegre).

Cada candidat ha explicat els proyectes per als seus municipis, coincidint en la búsqueda de municipis habitables, sostenibles, ecològicament responsables i enfocant la vocació de servici cap a la millora de la calitat de vida dels nostres conciudadans.

L’acte ha conclós en un debat en els assistents, els quals han manifestat les seues inquietuts respecte a la política de pactes, la situació dels autònoms i l’acòs escolar i els casos de violència en els diferents nivells educatius.

Des de POBLE s’ha reafermat la postura d’arribar a acorts puntuals en aquells punts que puguen millorar les condicions dels habitants de cada localitat. En este aspecte, han manifestat que “no s’establiran pactes de llegislatura que signifiquen un chec en blanc. No s’alcançarà cap d’acort que suponga una renúncia explícita al nostre programa.” En lo relatiu a la situació dels autònoms, des de POBLE han manifestat que “som conscients de les dificultats dels mamprenedors valencians. considerem indigne que hagen de pagar de forma alvançada les seues tributacions. Ademés la seua cobertura social és, en moltes ocasions, precària respecte als treballadors asalariats.” A la pregunta sobre l’acós escolar, el cap de llista de Poble Valéncia ciutat, dedicat professionalment ad esta problemàtica, ha destacat la dificultat de poder realisar la seua llabor de forma adequada i, per eixe motiu, reclamen una major coordinació i proximat dels servicis de mediciació en els diferents nivells educatius.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: