ÚLTIMES NOTÍCIES

Josep Segrelles centra l’activitat “Tots els dies 9” del mes de maig

L’entitat civic-social Convencio Valencianista celebrarà este proxim dissabte, 9 de maig, una nova edicio de “Tots els dies 9“, activitat dedicada a la recuperacio de la memoria de tots aquells valencians que han contribuit al progres i enaltiment de la societat valenciana. En esta ocasio l’acte estarà dedicat a Josep Segrelles Albert, pintor i ilustrador universal naixcut en Albaida.

Una vegada transcorregut el breu parlament sobre la vida i obra de l’homenajat, l’activitat continuarà en una visita a l’exposcio del MUVIMEl laberinto de la fantasia” en la que s’exponen, sobretot, dibuixos, aquareles, olis…, en els que Segrelles ilustrà les mes universals obres de la lliteratura, i que en l’exposicio, en la majoria dels casos, s’acompanyen de les edicions corresponents. S’exponen tambe cartells, etiquetes per a productes i uns atres treballs pictorics. La seua imaginacio desbordant el situà en la vanguarda dels ilustradors en el seu moment, sent un referent inclus ara en est aspecte.

L’activitat, que com en ocasions anteriors està oberta a tot aquell que vullga participar, s’iniciarà a les 11:30h en la porta del MUVIM, situat en els jardins de l’antic Hospital, C/ Quevedo, 10.

Anuncios

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: